Härlig Dá me tjejerna!

Tjabis!
Jag gick hem till Kikki idag efter skolan, vi satt i ett mysigt beige hus-tält och pratade om sånt som tjejer pratar om. Det var skitmysigt, hon bjöd på hallonmousetårta eftersom det hade varit hennes födelsedag igår, och det fanns lite kvar.(<-- trökig detalj)

Oh, bara två veckor kvar till vi får sommarlov, och jag kan ligga o schteeka hela dagarna! Ska bli så skönt, kommer göra en massa kul i sommar! Först kommer jag antagligen vara hos min mormorOmorfar i en vecka typ, sen när jag kommer hem, bär det av till en skrivarkurs i jämtland (0.0) och bara två dar senare ska jag vara en vecka hos Sosso i Hovenäset! Kikkis kommer också vara där, det kommer bli skitmysigt! Sen när jag kommer hem kommer det väl bli några veckor här hemma, då jag kan schteeka rejält! Sen blir det roadtrip runt paris i franckrike! Det kommer bli så awesome, och typ några dagar efter jag kommer hem ska jag och fyra andra av familjer vi känner i Wales bo i en stor herrgård! Det kommer bli en så awesome sommar! Jag lovar att ta mycket bilder att ladda upp!

Jag fick tillbaka provet (matteprovet) idag, 27/28!!! Jag är så jävla glad! Det börjar äntligen gå bra för mig i skolan!!! Det är Vg-prov i matte nu imorn, och så No-prov på Onsdá. Asså! Jag blir så jävla arg! Vår No-lärare, säger att vi ska ha frågesport istället för prov, och sen när ingen tar hennes löjliga frågesport på allvar blir hon sur och säger att vi ska ha ett prov iallafall!!! Fy fan asså. Och så ett läxförhör på bibeln på torsdag.
(som om nån bryr sig?!)

Jag hade inte mycket mer att säga, jag har bestämt mig för att uppdatera bloggen oftare nu liksom! (det där lät lite gay...)

TTFN!
(Ta.Ta.For.Now)

Shöppat Mä Alva

Tjenis!

Var på stinsen i dag, fikade med Alva, som alla som har min facebook kan se. Det var kul, vi satt och fika på WAYNES COFFE för att sen gå och leta snygga kläder. Vi pratade lite om skolan och sånt, ganska mycket om kläder. Jag hittade klänningen jag skulle ha på mig på avslutningen (har jag berättat att jag, Sosso och Elvira ska ha på oss skägg på avslutningen?) och ett snyggt vitt diadem! Alva visade mig också en jätte-snygg byxdress på Carlings som jag kanske köper. Den var mörkblå med vita stjärnor på, kändes lite sådär Amerikan-Spirit-aktig. Vad mer? Jo just det! Jag visade Alva en parfym jag har funtat på, det är en
Diesel unlimited edition only for women och den luktar jättegott och är JÄTTEDYR! Så om nån har lust att köpa parfym för 555 kr till mig är det HELT OK, bara så alla vet det!

Firade min lilla-syrras födelsedá igår, det var härligt, för jag spenderade massor med pengar på nya saker, som TEX:
1. Nya Beiga Hot Pants
2. En Rosa tunika, (skitsnygg)
3. Vita Sandaler
4. Mörkblått/vitt randigt linne, som matchar hot pantsen
5. En färgglad kjol för 99 kr! (BILLIGT)
6. Tre böcker, alla signerade av författaren, för 100 kr (BILLIGT)

(Halleluja för betygspengar!)

Jag tror det var allt, men jag har säkert missat nått, hoppas jag snart kan lägga upp bilder, men min kamera har dött.

Hehe, det här inlägget lät som värsta mode-bloggen ^^' failure...

BTW: Kate Nash- nicest thing, är den bästa lugna låten jag har hört! Go Kate Nash.

TTFN!
(Ta.Ta.For.Now)


KISTA MED SOSSO!

Tja, jag har ju inte uppdtaerat på evigheter... men nu får det väl bli ändring på det...
Jag har köpt nya saker till sommaren, bland annat:
MAGLINNE
BIKINI
SOLGLASÖGON

ska också klippa håret pojkkort! Ni kan få se bilder på stilen jag tänker mig!
1. 2.
Alltså, stilen på den första bilden, men luggen på den andra bilden. Jag tror det kan bli riktigt snyggt, och eftersom man kommer se mina öron lite mer, tänkte jag ta två nya håll i det högra örat, och ett nytt i det vänstra.
Alla som inte träffar mig dagligen vet inte detta, men jag har äntligen fått SPOTIFY! SÅ JÄVLA BRA!!! känns så skönt... ^^ fast det är inte premium, och jag börjar redan få damp på reklamen! Vad mer ska uppdateras? JUST DET! Jag har blivit ett MVG-barn! Jag har nians engelska istället för sjuan pågrund av mitt brittiska ursprung, och nu har jag fått mitt slutbetyg för nian, och det blev MVG! yes! Jag belönades med tårta, pommac och pengar ^^
Tja, jag redigerar inlägget om jag komme rpå något mer, men kommentera gärna vad ni tror om frisyren!
TTFN!
(Ta.Ta.For.Now)

En Da' På Stan!

Ida' vare tema-da' och därmed var vi i gamla stan hela dagen! Vi såg massor med gamla monument och var tvugna att svara på en bunt med löjliga frågor, men jag tog en massa bilder på allt så jag hade kul, när jag lekte turist! ^^ Här e bilderna!


Ja' o Sebbe i StorKyrkan! Vi var där först, och i bakgrunden finns massor med jättefina trappor och altare i silver o guld!


Jag, Emilia och Sosso på baksidan av statyn Sankt.Göran som dödar draken! Huvudet är Samuels.


Jag och Lucas och en blå smurf! (^^) En annan av dom blå smurfarna var fett hjälpsam och svarade på en av våra löjliga frågor.


Jag, Sebbe och jag tror slottet, där kungen jobbar! 


Jag, Sebbe, Wille, David och Olivia och en Obelisk!


Nån sorts Memoar-plats, jag är inte riktigt säker...


Jag, Lucas, Sosso och en kopia av Sank.Göran statyn! O så lite tyska turister på sidan.


Det är en dörrklapp som vi behövde leta upp. Vi skämtade om hur läskigt de skulle vara om man försökte knacka me den, och så grep den tag i en och försökte äta upp en!!! 0____0


Ja, Sofia S och en Tysk Turist! Dom fanns överallt!!!!


Den här gränden var inte mer än 90cm sida till sida!


Jag och Sofia S på tunnelbanan!


Sofia S på McDonalds! Mums för HAMBURGARE!


Nästan hela gänget vid en staty av en naken snubbe! Sosso har typ 1 ton hår i fejset! XD


Vår guide Wiktor på Medelstids museet!

 
Sen åt jag Baked Alaska Ben&Jerry's och köpte Absolute Boyfriend 3! Sen så vare dags att åka hem! ^^ Jag har varit på skitbra humör ida! Det är lite knäppt! Och jag kom på en bra början till en dikt!

"Betala alltid Gatumusikerna, ack de skapar livets bakgrundsmusik!"

TTFN!
(Ta.Ta.For.Now!)



CORALINE!


Denna film sås av mig idag, och jag måste säga såhär, som en varning till alla som tänker se den:
WARNING! Den kanske verkar vara en barnfilm, men tro mig! Det är en skräckfilm! Tja, så dålig är den inte, och jag, det är något av en barnfilm, men om du är lättskrämd kommer du definitivt tycka att filmen är CREEPY! Men ändå. Filmen äger, jag tyckte riktigt mycket om den.  Den kan säkert bli en av mina favorit filmer! Men jag tänker aldrig se den en mörk kväll när jag är ensamm hemma. Den är lite som en skräckis version av Alice in Wonderland.

Hade nyligen utvecklingssamtal, jag tror det gick bra. Jag tyckte det var lite otydligt... Men mina omdömen var iallafall bra!
Det var allt, bye!
TTFN!
(TaTaForNow)

www.charlottenloken.blogg.se


En svårbestämd flicka

Lilla Charlotten Löken hade en gång blogg, och sen så omgjorde hon sin blogg till en blogg där hon bara skrev om lolita, men sen omgjorde hon den igen, så det blev en normal livs blogg. Men nu ska hon skapa en helt ny blogg, om lolita igen! Snipp Snapp snut sa Lilla Charlotten Löken och flög vidare.

CharlottenLoken.blogg.se


RSS 2.0