ECLIPSE

Jag åkte iväg till Kista idá, i Lolita-kläder, se en bild på outfiten i min andra blogg: http://charlottenloken.blogg.se/2010/june/eclipse.html

Jag hamnade bredvid en bunt fjortisar (höger) och några tjejer, som jag tror var ungefär min ålder (vänster). Jag hade köpt en XL cola (som inte går att få ner i hållaren, Epicness) så när tjejen till vänster satte sig ner, skulle jag justera colan så att jag inte skulle spilla på henne, och då lyckas jag spilla på den stackarn. Hon lät först som om hon var skitpissed, men sen när hon vände sig om och såg mig (en tjej utklädd till vampyr-docka som höll på att bryta ihop) tror jag hon bestämde sig för att det var klokast att inte mucka. Hon log och sa att det inte gjorde något och sprang iväg för att tvätta sig på toan. Jag satt och vaktade hennes grejer (som om min karma inte skulle sjunka så lågt om jag gjorde det) och sen var allt förlåtet (intalar jag mig själv). Nej, hon var supersnäll och jag önskar fler svenskar var som hon.

Nu, om filmen. Dom som läser Svenskans Kulturdel kan läsa om vad Svenskan tycker, och dom summerar ganska bra vad jag tycker. Filmen kändes klitchig och lite tråkig. Visst fanns det ett eller annat skämt man skrattade åt, men den kommer inte ens i närheten av min Top 10 lista av "BÄSTA FILMER". Själva historien Twilight känns som om någon copyade & Pastade en av dom mer välskrivna historierna från www.twilighted.net.*

*Twilighted är en hemsida där man kan posta egna historier o där man hittar på egna berättelser med Bella, Edward och Jakob. Där skrivs om mycket mer intima förhållanden mellan Bella o Edward eller hur det varit om Edward aldrig kommit tillbaka i den andra boken och Bella valt Jakob. Dom flesta historier är rätt så löjliga med ingen riktigt logik och fangirlsens önsketänkande tar helt klart över i sagorna.

Enligt mig kändes allting som om dom förkortat och skyndat förbi allting, bortsett från dom tillfällen då Edward och Bella satt och pratade. Seriöst, det kändes som om filmen regisserats av ett starkt Team Edward-fan. Jag är varken Team Jakob eller Team Edward, jag tycker inte så mycket om Twilight. Jag gjorde det, innan den blev så känd (haha, japp! Jag är en av dom få, som läste Twilight innan det blev enorm) eftersom jag alltid haft en svag plats i mitt hjärta för fanfiction, vilket Twilight påminner starkt om. Sen när det blev så enormt kändes det som om det inte riktigt är så bra som alla påstår. Jag menar, visst, den är väl okej, men seriöst? Inte tillräckligt bra för att förtjäna all den uppståndelse som skett. Jag tror också det kan vara så att jag är lite smått avundsjuk. Min dröm är att bli en känd författare, och då, när en berättelse som är väldigt välskriven, men inte så bra, får all den här uppståndelsen som jag själv vill ha, tror jag att jag blir avundsjuk. Så, nu när alla vet om hur jag känner för Twilight-Sagan, behöver vi inte ta upp den igen tills Breaking Dawn får premiär.

(När jag pratade om Twilight i det här inlägget, och berättade att jag inte tycker att berättelsen suger skithårt, pratade jag om böckerna. Filmerna suger ko-spena.)

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Två dagar i Småland=Två veckors Thailand-bränna

Vi åkte ner en kortis till Småland i helgen, för att hälsa på mormor&morfar o så, syrran tog med sin kompis Natta.

När vi väl var där, efter tre timmars brusig P3 i mammas skit-radio så åkte vi först ner till ett badställe nära en djur-kyrkogård, där jag och Lili (lilla-syrra) begravde Sophi (mindre lilla-syrra) i en hög med sand. Detta gick ju mindre bra eftersom Sophi inte kunde ligga still. Jag solade även men badade inte alls. (Ja! Jag är en badkruka!)


Nästa dag åkte vi istället ner till ett ställe som heter Brunstorp (har nämnt det i ett tidigare inlägg) där jag badade! Eftersom vi alla är praktsvennar hade vi alla som mål att bli skitbruna (bokstavligen) så vi slåss som hyenor över flytmadrassen vi snott av en stackars smålänsk flicka. Vi alla levde i förnekelse och intalade oss själva att vi inte blev det minsta bruna, när man praktiskt taget kunde känna huden kokas av solen.
Och nu kommer det häftiga! Om man går ner för en trappa från Brunstorp så kommer man ner till en brygga där man kan bada i vätten (om man av någon anledning gillar att bada i vatten som är så kallt att kroppen domnar när man går i) Hursomhelst, jag hade inte badat utomhus (bortsett från pooler, som för den delen inte räknas längre) och jag visste att om jag inte gjorde det skulle min syrra aldrig sluta tjata om det. Så mot alla mina instinkter så doppade jag mig i vätten. Jag skrek som fan och var inte i längre än 2 sekunder men jag gjorde det!

När vi kom hem upptäckte vi alla att vi var sönderbrända. (Suprise suprise) Jag bara på armarna, men Lili var som en kokt kräfta i ansiktet XD

Nu, innan vi åkte hem så gick vi till vätte stranden, där ungefär en arme av snygga strand-hunkar spelade volleyboll. Socialt HanDikappad som jag är stirrade jag bara. Jag hade hört någonstans att man fick en snyggare bränna av att röra på sig så jag gick ner för att bada. Där träffade jag någon treåring som ville kasta boll, och jag tänkte, "det är väl harmlöst?" Inte så harmlöst. Nej för det visade sig att treåringen kunde kasta som en proffisionell baseballspelare. Jag fick duka och hoppa och skydda mig bäst jag kunde medans treåringen manglade mig med hans superbollar, och just då bestämmer sig strand-hunkarna för att också gå ner i vattnet, så dom blir publik för när jag misshandlas.  Det var extremt pinsamt.

Efter detta åkte vi hem, och när vi väl var hemma vare lökardags med pizza och Little Big Planet (FTW!)

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Midsommar!

Sorry att det kommer upp så sent, men har inte haft tid i helgen, så det blev nu istället ^^'

I vår familj är årlig tradition att fjörtisarna ska bada på midsommar. (fjörtisar=personer i 40-års åldern)
Iår ingick mamma och Daniel (mammas pojkvän) i fjörtiskategorin. Så lilla jag, som fortfarande är en liten trettonåring (fyller fjortis om 3 månader dock!) slapp iår (o 27 år framåt)
Jag plaskade istället fötterna och tittade på när min mamma led (skadeglädje är den enda sanna glädjen) och vad vore jag för dotter om jag inte tog bilder!?






TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Okej, tjaba, hur är er sommar?

Tja, va görs? :D Jag jobbar flitigt med att lyssna på låtar så att min TOP-PLAYED-lista på spotify ser cool ut. (Haha, jag känner hur alla gör careface nu! XD)

Hur har er sommar varit hittils? Jag har gjort en hel del, faktiskt (nä, jag har legat och lökat i två veckor sträck nu)

1. GRÖNAN MED SOSSO (www.skitmusiken.bogg.se)

Härlig tid av att beskåda fjortisar komma ut från popexpressen som just fått sitt livs orgasm från att ha virvlat runt till Justin Bieber medans man njuter av sin PARTY-GLASS I GRÖNAN-KOPP. (som nu kommer med glittriga vindsnurror) Vi åkte väl en och annan berg-o-dalbana och sjöng lite kentkareoke, men mest hunk-spanade vi nog. 

2. TVÅ DAR HOS MORMOR&MORFAR

Vilket gick ut på att sitta i en soffa instoppad i tjugo filtar och titta på gamla TV-serier från BBC-comedy och 1 resa till brunstorp (badhus utomhus) där man fick slåss om flytmattorna med äkta smålänningar. Jag hörde många muttringar om "jävla 08" eller "satans stockholmare"... 

3. MISS LI PÅ GRÖNAN

Som jag inte ens gick på. Nä, för eftersom HELA STOCKHOLM invalidiserades för att prinssesan gifter sig med BOXER-Robert   så gick såklart inga bussar. Istället fick jag och stora-systern, som följde då med ta tunnelbanan. Det gick smidigt. Men efter som hela landet Sverige verkar ha något emot turismen så finns det inte en enda jävla karta att hjälpa mig eller alla stackars tyskar här på jakt efter älgbajs. (tyskarna då, jag var inte på jakt efter älgbajs) Vi går då åt motsats håll från Grönan och det slutar med att en halvtimme senare förstår min stolta syster att, nä. Det är inte rätt väg! Så tar vi en snabbis in på NÄR-ICA där vi köper munk, superkaka och cola. Vi sitter sedan o ch kalasar på detta på Ängelbrekts-kyrkans kyrkomur medans konserten pågår. Fuck U Victoria.
    

4. YASURAGI

Yasuragi är ett japanskt inspirerat spa som varje sommar även öppnar för barn under 16. Supermysigt, väldigt lugnande och ganska intressant. Antagligen mysigare på vintern då inga barn är där, men men. Dom har även behandlingar för barn under 16 och jag valde aromatisk helkropps massage för ben och rygg. (?) Man får även superslimmande svart baddräkt och japansk morgonrock på köpet!
   

5. LÖK

Ja, jag vet vad ni tänker. Lök=Svettas. Men Lök är så mycket större än så! Det är när man sitter framför datorn en solig dag. Det är när man äter chips till frukost. Det är när man inte tar av sin pyjamas, En hel dag. Det är mjukisbyxor, det är inomhus, det är pizza på morgonen, det är när ens kompisar frågar om man vill hänga med ut och man tackar nej för att man vill hellre spela TV-spel och äta chips i sin pyjamas. Och detta har jag gjort dom senaste två veckorna :D


Så! jag har delat med mig av min sommar! Hur har ers varit? Dela gärna med er ^^

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

Grönalund!

INNAN jag skriver om grönalund-dagen så ska jag ladda upp bilden på byxdressen jag pratade om!

Så, va tycks?

Iallafall, idá gick jag, mamma, min kusin Johanna och lilla-syrran Lili. Tyvärr har jag blivit för gammal för sånt här. Dom där 10 sekunderna av adrenalin är inte värda den 90 minuternas väntetid, dom hemska 30 sekunderna när man åker upp för backen man sen ska störta ner för då man inser vad man gett sin in på och dom tre timmarna av illamående som följer. Och ändå ska jag dit igen på måndá med Sosso*. OxO'

Sommaravslutning snart. Ska ha en jätte-söt klänning och lockat hår! Men mest ser jag fram emot dagarna av att inte göra nånting alls. Åh, det ska bli härligt!!!! Ska ta bilder och ladda upp! ^.^

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Apatisk som fan.

Jag orkar inte mer.

Fan vad tråkigt allting känns. det finns ingen menin med någonting längre. Jag är så jävla uttråkad. Det finns ingen anledning att göra något längre. Jag orkar verkligen inte mer. atar verkligen sista veckan innan sommarlovet. Någon måste seriöst pigga upp mig. Annars dör jag.

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

Sex And The City

Hej, sitter här i mitt rum och lyssnar på Kent på högsta volym.

Sex and the City marathon idá som alla som har min facebook kan se. Alla som läser den här bloggen kan även se att jag har bytt tema! Snyggt va? Det är dock temporärt, headern ska ändras. Det var Sosso som gjorde temat, och hon var också den jag hade marathonet med! Det var skitmysigt, vi satt i hennes säng, under hennes sänghimmel (vänta bara) med hennes katt och åt Ben&Jerry's! Vi såg fyra avsnitt, och jag tror det var efter det tredje, som Sosso råkade ha ner en sked från nattduksbordet, så jag ställer mig såklart upp och plockar upp den, men råkar sätta mig på den del av sänghimmeln som hänger, så hennes katt sitter typ fast i nätet! Så jag ställer mig snabbt upp igen och typ säger:
-Men oj! Nu satt jag mig på den. Och där var katten. Oj.
Och Sosso gapskrattar. Men när jag ställde mig upp råkade jag stöta ihop med nattduksbordet så jag tog ett steg bakåt och råkade ställa mina fötter på varandra så jag ramlar över Sosso och drar hela hennes sänghimmel med mig! Så jag får en enorm metalring i skallen och Sosso bara skrattar ännu mer! Jag ber typ tusen gånger om ursäkt och Sosso bara viftar bort det. Som tur var så var det lätt att fixa, och vi fortsatte med marathonet.

Nu sitter jag här i mitt rum, dricker te och lyssnar på spotify, min bästa vän. Hade terminens sista läxförhör idá.
Sommarlovet kommer bara närmare. Jag hoppas jag kommer uppdatera mycket, men jag skulle inte hoppas på det för mycket...

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Solig dá på Stinsen.

Tja, var på Stinsen idá med Simon.
Det bröjar med att jag ska till Stinsen och som den lokalsinnesbefriade människa jag är så hittar jag inte alls, så Jakke och Oliver får hjälpa mig (tack killar >.<) och sen mötte Simon mig på bussstationen. Det var jättetrevligt, han bjöd mig på cola och pralin på Wayne's Coffe, och sen gick vi o shoppa en jättesöt boddy från Carlings! Jag ska nog lägga upp en bild, vänta här är den:
...
ok, min dator är fett slööö, så bilden får komma någon annan gång.

Sen satt jag på ett café ett tag efter att Simon gått hem, och då satt en tjej ett bord framför mig, också själv, så vi hälsade och pratade lite om hur skönt det var att sitta ensam på café, och vi vinkade när hon gick, så liksom, det kändes lite coolt, som dom där coola människorna man kan läsa om i böckerna.
Önska mig lycka till imorn på mitt So-Läxförhör

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

RSS 2.0