CharlottenLökens

Gå till min andra blogg och läs om det fantastiska lolita~meetet jag gick på idag:
http://charlottenloken.blogg.se/2010/august/lolitameetet-was-lovely.html

TTFN
(TaTaForNow)

skolfotot...

Japp, idag hade vi det alla tonåringar med röda bultande finnar, fettigt hår och inget självförtroende hatar mest här i världen. Skolfotot! 
Som sagt, jag hade tänkt ha lolita, men bestämde mig för att om jag hade det skulle jag antagligen ha klackar på mig, vilket skulle innebära att jag fick stå som skulle leda till att ingen såg min kjol och det var ju lite det som jag ville. Så jag drog på mig ett tunika-linne, jeansjacka och hoppades på det bästa.
Såklart, när jag kommer till skolan så ser alla fantastiska ut, eftersom dom tog tid på sig på morgonen med att göra sig iordning. Så jag står där, med mitt fettigt tunna hår som bara hänger vid sidorna, min någorlunda acceptabla hårstil och sitter bredvid två tjejer som ser ut som om dom sminkats av proffisionella! Var lär sig tjejer göra sånt!? Dessutom satt jag i mitten av stolarna så jag är den första man ser på fotot! Awesome Eli... just awesome.

Min rygg och mina axlar har nu hoppat ur led efter att jag dygnet runt konkat runt på tunga böcker hela dagen lång. Värst var det igår när jag skulle av bussen! Jag glömde att jag skulle av hos pappa så jag ställer mig upp precis när bussen börjar åka och skriker "MEN HÄR SKA JAG JU AV!" men vad gör den subban? Hon fortsätter köra! Hon hade snabbt kunnat släppa av mig, men nej! Den här bitchen får ju inga ligg så hon ska bestämt göra mitt liv lika miserabelt! Jag börjar då hoppa upp och ner och skrika "Men va! Varför.... HAN STANNAR JU INTE!" då jag vänder mig om och tittar argt på busscchaffisen och inser mitt misstag och vänder mig tillbaka till Sosso (som vid det här laget se rut att vilja sjunka genom jorden) och säger "Oj förlåt, det var visst en tjej..."
När bussen stannar igen ställer jag mig i mitten av bussen och skriker "MEN DÅ GÅR JAG VÄL HEM NU DÅ!" Sosso såg verkligen ut att skämmas, för att den fjortonåriga pojken två sätten bredvid henne stirrade visst.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan...
TTFN
(TaTaForNow)

Uu, första dagen....

Hej... det blev ingen bild på första-dagen outfiten, för ärligt talat tror jag ingen bryr sig...

Usch, första dagen var bara en massa "Uhh, skriv under detta" & "ta hem detta" & "ni måste ta ansvar för detta". BORING. Vår skola har fått världens knäppaste cp-ryck! Vi hade jättebra lås, typ, ouppbrytbara! O så kommer rektorn och vill byta ut alla till hänglås! För det första: Nu måste alla köpa hänglås. För det andra: Det här tar tid så nu kommer vi gå runt i en vecka utan skåp...
Men en sak är positiv iallafall! Jag har ett överskåp igen! HAHA! Jag kommer ha ett överskåp genom hela högstadiet! Åh, det känns bra! Vi har fått en ny lärare också! Hon heter Gulli typ, och hon verkar helt okej.

Jag gjorde en till sak idag! Jag går ju på jujutsu (kampsport) och för första gången testade jag att vara hjälplärare! Det var asläskigt! Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, både Julia och en kille jag aldrig träffat förut, Christopher verkade veta exact vad dom höll på med! Tyvärr fanns det lite för många extralärare och lite för lite elever, för Jonathan (huvudtränaren) stod hos några ungar, Christopher tog hand om ett gingerkid och en långhårig tjej som är en kille, Julia hade hand om dom enda tjejerna i gruppen och jag fastnade med typ en unge som var bättre än mig och nån himla... sak! som typ bara skrattade hela tiden! Det läskiga var dock att när den skrattade öppnade saken bara munnen och blev illröd i ansiktet, det kom inget ljud (vilket kan ha varit positivt) den såg typ ut såhär:

                            
Fast han hade ju blont hår, inte vitt.
Urgh, min dag hade definitivt kunnat vara bättre. Men jag har iallafall köpt ett skitsexigt lås till mitt skåp...

TTFN
(TaTaForNow)

gelehjärtan!

Såg just filmen Sherlock Holmes. Jag gillade den.

Hej! Urgh, min spotify håller på att få mig att inse hur dålig smak jag har...
Var på gallerian K5 i Vällingby idá och shoppade lite. För att vara exact: tre par trosor från TOPSHOP och lite MVG-piller. (Mycket.Välsmakande.Godis) Dom kan ju behövas nu när jag börjar 8:n.
BTW: Gå till min andra blogg för att se Lolita-Outfiten jag hade idag:
http://charlottenloken.blogg.se/2010/august/the-candy-star-rabbit-is-back.html

Suck, det är bara imorgon kvar och sen är det skola. Jag börjar visst tio så jag kan åtminstone överleva första morgonen. Kanske. Min gelehjärtan tröstar mig dock. (jag sitter och äter dom just nu, för alla som inte fatta det) Jag har iallafall bestämt mig vad jag ska ha på mig första dagen. Det är ett vit/rött linne med grå kjol och mina nya skor (dom högklackade platåskorna som finnns i det tidigare inlägget "Fynd-Nissen"). Jag ska pröva den imorn, o ska lägga upp en bild då. Har jag tråkat klart alla? Jag tror det. Ska nu gå och se på film med mormor&morfar som kom hit idag, tillsammans med min nu övergödda katt Selma. Katter brukade vara mitt favoritdjur. Nu är jag inte lika säker.

                             
TTFN
(TaTaForNow)

The Karate Kid...

*SPOILER WARNING*

Min reaktion när jag såg filmen

Det var den sjukaste filmen jag någonsin sett! (bortsett från "flugornas herre", där små barn dödar andra små barn) Asså, filmen var mest en massa kinesiska ungar som spöade upp den amerikanska ungen för ingen ordentlig anledning så en mystisk man lär amerika-ungen kung fu som amerika-ungen sen använder för att ge tillbaka o ger dom kinesiska ungarna storspö i en tävling.

Jag menar, att kina-ungarna spöar huvudrollen är väl okej i en film, ibland inträffar mobbning! Att den onda tränaren spöar sina elever och lär dom strunt är helt okej i en film, ibland är vuxna dumma! Men att ungarna bryter varandras ben och trampar varandra i ansiktet på en tävling med tusen åskådare som eggar dom! Asså, jag har sett filmer förut med våld i tävlingar, det är rätt så häftigt och coolt att se, men den här filmen var ju helt skruvad! Den onda ungen sparkar huvudrollen på låret så det bryts, och hela publiken buar och sorglig musik spelas. Så den goda ungen ger igen genom att hoppa i luften och sparka ner i den onda ungens ansikte med hela sin kroppsvikt! Och publiken blir helvild, rock'n'roll spelas och fyrverkerier gnisstrar. Var det bara jag som insåg att den goda ungen gjorde något tio gånger så smärtsamt o farligt? Den onda ungen måste ju fått hela käken bruten och livsfarliga hjärnfrakturer, möjligen bruten nacke också! Och i filmen ställer han sig upp, ler och klappar huvudrollen på axeln, för nu är dom plötsligt bästisar!
Jag har sett en riktig kampsports-tävling och kampsport går inte ut på att försöka spöa skiten ur folk! Jag vet inte vad kampsport går ut på, få snygga magmuskler?

Jag tyckte filmen var sjuk och skruvad. Men det fanns en snygg kines med mohawk i den.


TTFN
(TaTaForNow)


"Välkommen Hem"-Fika

Hejsan!
Jag är ju hemma nu, så det första jag gör är ju såklart att träffa mina härliga buddies! Sosso,
(http://skitmusiken.blogg.se/) Kikkis o jag bestämde att vi skulle ses vi två i Sollentuna Centrum för fika o skvaller. Alla som sett mitt tidigare inlägg idag vet ju att jag tillägnade morgonen till att ta bilder på mina nya kläder, så när Sosso ringer vid typ 12/13 tiden så säger jag aningen stressat i telefonen "Sosso, jag kan inte riktigt prata nu, jag håller på att klä av mig!" Tystnad på andra sidan luren var priceless!

Efter som Wayne's är var vi vanligen fikar så var det ju dit vi gick från början, men där satt Kikkis Mamma&Brorsa så det blev Espresso House istället. (som har juvliga citron-maräng pajer, btw) Eftersom jag är pank 24/7 så snodde jag lite småmynt från vår växelskål (exakt 40 kr i 50-öringar) men detta såg lite pinsamt ut när jag hällde ut detta över betalningsdisken och skulle räkna upp mynten till 28, så Sosso betalade åt mig så jag kunde ränka upp mynten senare utan att orsaka den största kön i Espresso Houses historia.

Skvallret var helt okej, den stora upptäckten idá var hur fantastiskt goda Frappucinon på Espresso House är! Beställ stor vanilj-Frappucino och bli förälskad! Dock en sak överraskade mig! När vi var påväg hem såg vi en viss *namn~censur* och hans flickvän, men detta hade jag missat eftersom jag varit bortrest den senaste månaden. Så när jag frågar Kikkis, som alltid (!) har det 411 på allting (!). Men allt jag får då är "A hon heter typ *namn~censur*"! Hela senaste året har jag lyssnat på Kikkis&Sosso skvallra om diverse saker och fått massor med information om allting men inte har inte varit intresserad i något och den lilla gången jag är nyfiken får jag en vift med handen och ingen info alls! Vad är det för fel på världen! Jag menar, jag bryr mig inte om vad någon random människa gjorde i helgen om jag inte vet vem denna person är, men den här personen kände jag så då är det klart jag blir nyfiken! (kände för vi brukade hänga, men vi tappa kontakten)

Snart börjar skolan också. Enligt Sosso är skolfotot två dagar efter att vi börjar så jag har en liten inre debatt just nu om jag ska ha lolita på skolfotot eller inte... 

                  
TTFN
(TaTaForNow)

CharlottenLöken

http://charlottenloken.blogg.se/2010/august/massiv-shopping-i-cardiff.html

klicka på länken för att se alla häftiga kläder jag köpte i Cardiff!

TTFN
(TaTaForNow)


Jag är hemma-Aa-AaA!

Minns att jag skriver detta efter en lång flygplans-resa och är väldigt trött, förvänta er inte för mycket...

Hej på er igen!

Hrmm... tja, jag måste be om ursäkt. Jag lovade att ta många bilder, men första natten i Wales o batteriet tar slut i kameran! Jag hade packat laddaren, men dom har jättekonstiga uttag där borta... dom kör på fel sida av vägen också!

Men hur var resan?
Tja, den var helt okej. Veckan i huset (huset var även kallat: The Big brother House) hände inget märkvärdigt, vi partajade (lite för mycket för min del ^^') och hade små promenader ner till stranden. Vi mobbade Lili (http://lilis.blogg.se/) och Sam (Pojke, 13) om hur uppenbart det var att dom var gjorda för varandra. Haha, jag älskar att vara en stora-syster! (<-mening jag aldrig trodde jag skulle säga!) En dag var det bestämt att vi skulle upp för Wales högsta berg (och det är något det, för Wales är ett väldigt bergigt land!) men när vi kom dit började det spöregna, så vi gick ner i en gruva istället. Jag säger bara en sak om det: Har man sett en gruva, har man sett alla. Och jag har sett 5! Alla har gått ut på att stänga in turister i kalla, mörka rum under marken o berätta om hur hemskt dom hade det på den tiden. Det slutar vara intressant efter ett tag...
Dagarna hos Mam&Farfar (Farmor&Farfar) var mer händelserika. Vi gick upp för södra Wales högsta berg för att kompensera för gruva-istället-för-berg-incidenten. Jag gav upp efter ungefär 10 minuter men jag jämförde det inte med barn-våldtäckt, vilkett Lili gjorde! Sista dagen åkte vi in till Cardiff där jag lyckades spendera 500 kr på mindre än 3 timmar! Jag lägger upp bilder på kläderna i min andra blogg imorn, lite för sent nu.

Det var, i det stora hela, en lyckad resa.
 

TTFN
(TaTaForNow)


HERKULES!

(VARNING: Detta inlägg har skrivits under en tid jag varit uttråkad och är helt meningslöst! Detta inlägg borde därför igentligen ignoreras för att det finns ingen som-helst mening med det!)

Tja!
Hände inget alltför särskilt idá, jag var otroligt uttråkad, så jag övertalade familjen att åka till Stinsen (delvis för att visa upp mina nya ursnygga skor se tidigare inlägg och för att återförenas med dom härliga smoothiesarna på Wayne's igen)
Eftersom min stora-syster är världens mest klåfingriga varelse kunde hon inte låta bli att fiffla med kapsylen till flaskan med juice, vilket slutar med att hon börjar blöda över hela tummen! Hon blödde inte mycket men tillräckligt för att det skulle bli fläckar på allt hon tog på. Så när vi går in på BIKBOK o hon vill prova jeans måste jag såklart hjälpa henne med att få på dom! Fy va knäppt det måste ha sett ut med två människor som försöker trycka in sig i ett litet provrum o samtidigt krångla med ett par jeans! Jag tror min syrra skämdes lite...

Iallafall, tänkte bara säga att jag såg Herkules med tidigare stora-syster o lilla-syrran Lili (http://lilis.blogg.se/) ikväll, o man får ju erkänna att musiken i dom gamla Disney-filmerna är för härlig! Så himla klychiga! Mina favoriter är såklart Hades:  o den tjocka musan:  ! (De är nånting med blåa killar, jag tycker dom är oemotståndliga!)

Alltså, detta var igentligen allt jag ville säga, o så ville jag skriva ett sista inlägg innan jag åker till Wales. Om ni har lust, kommentera gärna vilken som är eran Herkules favorit-figur!

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Fynd-Nissen!

Åhåhå, vad världen är underbar!

Jag fikade med Kikkis idá, vi hade bestämt att vi skulle träffas innan jag åker till Wales (i övermorn) så det blev såklart Wayne's och shopping efter det. Kikkis letade efter en "tajt" klänning som man bara kunde dra på sig o se fantastisk ut. Vi hittade ingen klänning, men, vi hittade dom här fantastiska skorna:





Helt otroligt snygga va!?
O dom kosta bara 99 kr! (tack Kikki, för dom tjugo spänn jag fick låna!)
Skorna är från Din Sko, och jag vill bara säga att dom hade ett jätte-trevligt butiksbiträde! Jag älskar när personalen är trevlig!

BTW: tröjan jag har i första bilden är den perfekta tröjan från Frankrike!

Jag ville bara skryta lite om mitt fantastiska fynd, så det var allt! 
(läs i min andra blogg om mitt klännings-fynd: http://charlottenloken.blogg.se/2010/august/offbrand-fynd-fynd-fynd-3.html)

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


VIVA LA FRANCE!


TVÅ VECKOR I LE FRANKRIKE!
(Jag gjorde allting som står med, bara inte nödväntigtvis i den här ordningen)

DAG 1
Tröttsam flygplansresa där navigationssystemet gick sönder. Kaptenen kunde inte vägen till Frankrike utantill, men han kunde hitta till Frankfurt(!) så vi fick mellanlanda där för att byta flygplan. Vi kom fram tillslut och åt jättemysiga crêpes. Kvinnan som lagade crêpsen var jättetrevligt, men jag fattade inte ett ord av vad hon sa!

DAG 2
Såg Monets trädgård, ett hus där Leonardo da Vinci bott o dött, smakade musslor och drack en massa cider!

DAG 3
Smakade sniglar dränkta i vitlök o drack mer cider.

DAG 4
Smakade ostron. Det såg ut som gråa, ihopskrumpna kvinnogenitalier och smakade havskallsup!

VECKAN I HUSET
(I en vecka bodde vi ett hus precis vid havet. Huset låg precis vid en bergslutning, så vi hade awesome utsikt!)
På en vecka hann jag läsa ut 4 böcker (totalt 1348 sidor), åka till akvariumet Oceanopolis i Brest (där familjen gjorde världens största scen på resturangen!) hitta 16 spindlar i huset, åka till stranden två gånger, fånga en liten krabba och dricka oändligt många koppar te.

DAG 11
Vi åkte o såg det 1000-åriga klostret Mont-St-Michel. Jättehäftigt, fullt med små nunnor i baby-blå dräkter. Dock behövde man gå igenom en två kilometers lång gata kantad med små "söta" turist-butiker. Det verkade inte alls som munkarna sålt sin själ till konsumismen (<- är det ett riktigt ord?)

DAG 12
Vi såg stränderna där engelsmännen gick iland när dom befria fransmännen från tyskarna under andra världskriget o en krigs-kyrkogård där majoriteten av dom som var begravda hade varit 19-22. Jag blev lite deppig men det gick över.

DAG 13
Vi äter på FLUNCH, världens mest Oorganiserade snabbmatskedja o ser torget där Jeanne d'Ark brändes.

DAG 14
Dags att åka hem! Eftersom jag tog tid på mig att hitta rätt storlek på den perfekta tröjan jag köpte så var vi lite sena till flygplatsen. Mamma o Daniel (mammas pojkvän) fick ju panik, men mina syrror o jag har ju varit med om mycket värre med Pappa, så vi var lugna som filbunkar. Resan hem var lugn och gick snabbare än väntat. Härligt att vara hemma!

Japp, det var min Frankrike-resa. Jag måste säga att jag är nöjd. Det var härligt och jag smakade alla dom knäppa grejerna förutom grodlår! (Vi hitta ingen resturang som hade det)
 ~mmm, cider!

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)









RSS 2.0