Nya Bågar!

Gå till min andra blogg: http://charlottenloken.blogg.se/2010/july/sprider-lolita-lyckan-3-1.html och läs om Lolita Outfiten jag hade idá

Tjenixen! Åkte in till stan idá för att hämta mina bågar! Jag har redan fixat bild!




Snygga va!? Kommer se aweosme ut i Frankrike! Just de, jag drar till Frankrike imorn så det blir inga inlägg på två veckor. Förhoppningsvis kommer jag ha något att skriva om när jag kommer hem igen!

Det var awesome när vi var inne i stan! Nån snubbe hade på sig jättekonstiga kläder! Det går inte ens att beskriva! Typ, en sorts korsett som hade fakebröst av pärlor på sig, fluffiga shorts, tjugo cm platåskor och en sorts rosa plastaffro-peruk! Helt jävla AWESOME! Jag älskar människor som vågar sticka ut och känner att individualitet (<- stavning? Är det ens ett ord?) inte är ett hot! You GO man!

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Världsrekord i dåligt lokalsinne!

Tjaba!
Åkte in till Stinsen idá med min goda vän Simone. (hans igentliga namn är Simon, men jag kallar honom Simone) Vi fikade på Wayne's (mitt favvocafé, som du kanske listat ut). Hursomhelst, efter det gick vi runt ett tag och sen gick Simone hem. Han hade frågat mig, gentlemannamässigt, om jag behövde hjälp med att hitta hem, men jag var övertygad om att jag skulle väl kunna göra det själv. Jag hade ju gjort det tusen gånger med mina vänner.

Det är verkligen imponerande hur fel en människa kan ha.
Jag irrade runt i TVÅ TIMMAR på Linnévägen, som verkar vara något sagoland där fjärilar och bofinkar parar sig och skapar den ultimata snövits-söta djuret världen skådat och där pensionärer trimmar deras gräsmattor var fjärde minut. Jag hade gärna stannat för att beskåda denna härliga scen mellan fjärilen och bofinken, men jag hade ju insisterat på att ta platåklack på mig. (Ni vet, dom där platåklack-skorna som sitter där i er garderob som är så fina så ni fortsätter använda dom, även efter att dom blivit för små för er) Tillslut kom jag till nån pizzeria som skulle öppna om två månader men eftersom att den tjocke gubben med porrmustach som satt utanför var aspackad så kunde han inte hjälpa mig med åt vilket håll jag skulle gå för att hitta närmaste busshållplats. Vid det här laget hade jag fått solsting och börjat sjunga något i stil med:

Fan vad jag hatar mitt LIIIIIV!

Ödet kan gå och ta sig i rövennnnnn....

Mitt liv SUGER! SUGER! SUGER! Fan vad mitt liv SUUUGEEER!

Den stackars flickan som cyklade förbi just då måste ha blivit livrädd när jag hon såg mig vakla fram där, skrikandes någonting om hur Gud borde gå och göra något åt Osama bin Laden istället för att jävlas med mitt liv. (Hur kunde jag trott att det var en bra idé att sätta på sig en svart munkjacka idag?)

Jag kom fram till solängsvägen och tänkte just gå över gatan till busshållplatsen, när min buss kör förbi. Bara sådär. Min buss hem kom o gick på mindre än tre sekunder. Asså den stunden av ultimat deppighet... Nä, jag vill inte ens prata om det.
Jag kom hem till slut. Tro det eller ej.

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


Wayne's Smoothie!

Gud vad jag älskar Smoothiesarna på Wayne's Coffe! Och jag älskar Detektivbyrån! :D

Lyssnar på Sista Tryckaren just nu, och kom just hem från Stinsen och Stan! Jag har köpt anteckningsböcker och fikat Smoothie på just Wayne's Coffee. Inne i stan skulle jag ha hämtat upp mina nya glasögonbågar men jag kom 22 minuter försent. När jag kom dit hade dom redan stängt...

Jag tror faktiskt det var allt... Jag kände bara för att blogga lite... hehe, sorry, borde kanske inte ha slösat folks tid med meningslöst babbel...

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

Härlig (?) vecka med Tjejerna!

Först o främst.

Utskällning på er läsare! Jag hade frågestund, för att jag tyckte att det är finfint att man har läsare, men det är mindre fint att dom aldrig kommenterar! Faktiskt har jag fått höra nu att det verkar vara problem på dom flesta bloggar som använder sig av blogg.se  så det kanske inte är erat fel... Jag har en till fråestund när kommentar-grejen funkar igen ^^


Jag har varit bortrest till Hovenäset i 6 dar och delat hus med Kikkis och Sosso!
(Kikkis: http://solfjader.blogg.se/) (Sosso: http://skitmusiken.blogg.se/)

Det var supermysigt! (Nog för att vi dom sista dagarna började bli jävligt trötta på varandra) Vi satt för det mesta hemma och nördade gamla goda "SEX AND THE CITY" men några få gånger lyfte vi på rumporna och krälade ut i solen. Dessa få gånger spenderades med att fynda på en Loppis, där jag köpte två tröjor för 70 kr(!) och dom andra gångerna åkte vi till Nordens ark (där dom har pandor som det står i broshyren, men som i själva verket är en kattbjörn) eller Smögen, som för tillfället har slut på mjukglass. 

                 
                                                                       PARTEY!!!


FRÅGESTUND!

Hej!
Jag och min syrra åkte in till Sollentuna centrum igår för att låna böcker på biblioteket, nog för att hon ville låna deppiga snyftböcker där vuxna skriver om hur jobbigt det är här i livet. Jag lånade istället en massa Terry Pratchet (bra litteratur).

Sen så bestämde jag och Kikkis att vi skulle träffas där för att köpa bikini till henne och Sosso. Det var ju lite småunderligt att stå där och prata högt med Sosso i telefon så att alla på H&M hörde vilken bhstorlek hon nu har, men det slutade med att vi köpte en svart. För Sosso då, Kikkis köpte en vit.

Sen satt jag och Kikkis och mumsade glass medans vi pratade. (Sosso, när vi kommer ner ska vi ta ett snack om ditt hår!) och så pratade vi om bloggar. Kikkis pratade om hur man inte direkt kände sig pepp på att skria nör man inte hade så många besökare, och jag tyckte inte de var någon kul, när besökarna aldrig kommenterade. (ger er alla det onda ögat >.O) Så då tipsade hon mig om:

FRÅGESTUND!

Jag tror jag kan skriva med säkerhet, fråga vad ni vill. Men eftersom jag reser bort till Hovenäset nu, får ni inte svaren förrän den 15:de. Och jag kan se om nån varit inne på bloggen men inte kommenterat, så beware! >.O

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

Kikkis blogg: http://solfjader.blogg.se/

www. Charlottenlöken. blogg. se

Läs om Lolita~Meetet jag gick på idá i min andra blogg: http://charlottenloken.blogg.se/2010/july/lolitameet-3.html
TTFN
(Ta.Ta.For.Now)


REDBULL FLUGTAG >8D

Ja, jag antar att ni alla bara vill se bilder på folk som hoppar ut från stup i hopp om att mot alla odds flyga. Vänta, låt mig bara babbla lite först.

(Jag har lyckats radera texten i det här inlägget tre gånger nu, så om texten är lite stressad och "get-it-over-with"-aktig äre därför!)

Lagen var super-coola! Några hade klätt ut sig till Avatarer, och deras farkost var Toruk Makto (alla avatar-fans vet va det är) och några andra till drakar och dom sprutade eld och allting! (farkosten & piloterna!!!)

Några killar hade svensexa, så dom hade satt på en ögonbildel på brudgummen, men han kunde ju höra publiken så han måste ha varigt ganska orolig... men dom satt honom på en enorm tårta, tog av honom ögonbildeln och putta av honom från plattformen. Stackars kille. XD

Jag hade såklart kunnat njuta mer av detta om inte en solariebränd fotbolls-mamma med dåligt blonderat hår och äcklig bajsfärgad utväxt i 40-års åldern hade envisats med att sticka upp sitt huvud i min kamera-zone hela tiden!

Bilderna:








Det finns fler men alla krachar såg praktiskt taget likadana ut så det blir nog inte mycket intressantare än sådär.

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)





Snygg ICE CREAM~MAN<3

Jag åkte till Solletnuna Centrum idá, med Emmalinn. Jag har verkligen börjat gå ut mer! :D

Efter lite småproblem med att dom två killarna vi skulle se där (dom hade något problem med sina busskort eller nått) så fick jag träffa Pontus o Gabbe.

Vi velade mest omkring hela dagen, och Emmalinn hade beslutsångest, så hon gick runt och ville ha glass och cola, men ändå inte XD 

MEN! Under det mesta av tiden satt vi stilla framför en glasskiosk, och killen som jobbade där var den SÖTASTE jag sett!!! Jag lånade pengar från Emmalinn (dock är det hårt tvång på att jag ska betala tillbacka på Tisdá)

Jag gick fram och fick stå i kö lite men sen så log jag och frågade vilke glass han skulle rekommendera. Han log tillbaks och sa att han personligen gillade nån fransk glass dom sålde. Så jag sa att jag skulle ta den, 1 kula. Men sen märkte jag att han gjorde två istället ;D

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

Fika på Stan, med Kikkis! <3

Jag åkte in till Gamla stan idá med Kikkis, och efter att ha virrat runt lite på Söder så kom vi fram till vår destination.

Vi hade tänkt fika på Café Mineur, men varenda gång jag tänker åka dit så har dom stängt av någon anledning! Så vi går till Espresso House utanför Science Fiction-bokhandeln. Där träffade vi den mest peppade servitrisen i världen, och han förklarad eatt dom faktiskt hade den godaste juicen i världen! O jag tänkte att om det nu är den godaste juicen i världen så kan man ju inte låta bli att pröva! Den var faktiskt väldigt god och jag tog en citronmaräng-paj till! >w< Den var bland det godaste i världen! Sen gick vi runt, jag köpte en tröja från Zara, den har massor med hattar på sig. Sen, efter att vi letat efter en bikini till Kikkis (vi hittade ingen) så åkte vi hem. Det var super-trevligt! <3
                     

TTFN
(Ta.Ta.For.Now)

RSS 2.0